Τα μαθήματα της μουσικής στα παιδιά του Κέντρου άρχισαν  το 2018 σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας και με τον καθηγητή κ. Άγγελο Παλαπέλα ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο ένα μαγικό ταξίδι…στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, ανακαλύπτωντας μοναδικές πλευρές των παιδιών..Έτσι φτιάξαμε τη δική μας ομάδα χορωδίας συμμετέχοντας σε Φεστιβάλ Χορωδιών.

Την Κυριακή 4/03/2018 οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας συμμετείχαν στο 10 Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, και συγκεκριμένα με το τμήμα του Μουσικού Συνόλου « Μπαντίνα» και με τον καθηγητή τους κ. Άγγελο Παλαπέλα. Παρουσίασαν τρία τραγούδια : ¨Έλα πάρε μου τη λύπη¨, ¨Ο μήνας έχει εννιά¨ και ¨Εφτά τραγούδια θα σου πώ¨, όπου εντυπωσίασαν τον κόσμο με την παρουσία τους, προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά.

   Την Πέμπτη 29/11/2018 οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας συμμετείχαν στο 36  Διεθνές Φεστιβάλ  Χορωδιών σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, και συγκεκριμένα με το τμήμα του Μουσικού Συνόλου « Μπαντίνα» και με τον καθηγητή τους κ. Άγγελο Παλαπέλα. Παρουσίασαν τέσσερα τραγούδια ¨Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο¨ ¨Που ΄ναι τα χρόνια¨ ¨Πέρασε η μπόρα ¨ και ο ¨ Ανθρωπάκος¨ όπου εντυπωσίασαν τον κόσμο με την παρουσία τους, προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά.

   Το ¨Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες¨ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κ. Ευθυμιάδη για την ευκαιρία που τους έδωσε να δείξουν το ταλέντο τους στο κόσμο καθώς και τον κ. Παλαπέλα όπου με τις γνώσεις του και την εμπειρία του κατάφερε να βγάλει ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς και το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Λίτσιο για την άψογη συνεργασία.

Φεστιβαλ χορωδιών

Φεστιβαλ χορωδιών

Φεστιβαλ χορωδιών

Περισσότερα